14-10-2020

Test voor hosters: voldoet u aan alle moderne internetstandaarden?

In de zomer is Internet.nl de campagne ‘E-mail Veilig’ gestart om bedrijven en hosters te stimuleren om veilige e-mailstandaarden toe te passen. De campagne is een initiatief van Platform Internetstandaarden in samenwerking met Bouwend Nederland, VNO-NCW, Thuiswinkel.org, MKB-Nederland, Cybersecurity Alliantie, Veilige Email Coalitie, DDMA, DHPA, ISPConnect en Vereniging van Registrars. Als de website en e-mail van hosters 100% scoren op Internet.nl, komen ze in aanmerking om te worden vermeld op de Hall of Fame op Internet.nl. 

Op deze pagina kunnen hosters meedoen aan de test door hun e-mailadres op te geven. Binnen een minuut ontvangen ze een volledig rapport en wordt duidelijk of de e-maildiensten aan alle moderne standaarden voldoen en waar eventueel werk aan de winkel is.

Hall of fame

Hosters kunnen voor een vermelding in de Hall of Fame in aanmerking komen als hun website en e-mail 100% scoren op Internet.nl, én als ze deze dubbele perfecte score ook kunnen leveren aan klanten. Vermelding vindt alleen plaats op verzoek van de hoster. Toetreders tot de Hall of Fame krijgen een naamsvermelding op Internet.nl, een feestelijk pakket, en mogen de Internet.nl compliant badge gebruiken in hun eigen communicatie-uitingen. Zie hier voor meer informatie.

Digitaal Veilig

Veiligheid van onze samenleving vraagt meer dan politie op straat en dijken om het water buiten te houden. De Nederlandse maatschappij en economie zijn inmiddels volledig afhankelijk geworden van digitale middelen. Aanvallen op di... + Meer over Digitaal Veilig