12-05-2010

Stellingen gezocht voor Deelnemersbijeenkomst ECP-EPN – 9 juni 2010

Bent u van mening dat het mobiliteitsprobleem pas echt wordt aangepakt als flexibel werken in het regeerakkoord komt en een verplichting wordt? Heeft u de killer-app om de 1,6 miljoen Nederlandse digibeten in één keer digivaardig te maken? Meld u dan nu aan voor de open sessie! ECP-EPN geeft namelijk 6 maal 10 minuten spreektijd weg! 

Wilt u een pleidooi houden voor een slimme indeling van ons elektriciteitsnet, waardoor terugleveren van stroom mogelijk wordt? Heeft u de killer-app om de 1,6 miljoen Nederlandse digibeten in één keer digivaardig te maken? Vindt u dat de zorg gebaat is bij het lokaal organiseren van een ICT-infrastructuur of juist bij een landelijke opzet? Bent u voorstander van een top-down verplichting voor standaarden als XBRL of juist als u ziet u dat interoperabiliteit uiteindelijk gebaat is bij werking van de markt? Of vindt u dat volledige transparantie voor gebruikers van EPD, Chipkaart, klantenpassen en profielsites de oplossing is voor privacyvraagstukken die bij elke nieuwe technologie weer de kop op steken?

Meld u aan voor de open sessie!
Op 9 juni wisselt ECP-EPN in een ‘open sessie’ met u van gedachten over thema’s als filereductie, eigentijds werken, zorg, duurzaamheid, een gebalanceerde discussie rondom privacy in de informatiesamenleving en van ‘digivaardigheid’. Welke oplossingen zijn voorhanden en welke rol speelt ICT? Heeft u een idee, vraag, stelling over een van deze thema’s die u graag met ECP-EPN en zijn deelnemers bespreekt?  Meld het ons via info@ecp-epn.nl (o.v.v. stellingen deelnemersbijeenkomst)! ECP-EPN biedt u en andere belangstellenden 10 minuten de vloer uw ideeën toe te lichten en erover in gesprek te gaan met de andere aanwezigen.

Wij selecteren 6 aansprekende stellingen waarmee we tijdens de Deelnemersbijeenkomst gezamenlijk een beeld willen vormen van wat er in Nederland speelt rond deze thema’s. Deze input wordt benut  voor een  notitie ECP-EPN van met aanbeveling  voor het nieuwe kabinet. Hierin wordt aangegeven hoe ICT een bijdrage kan leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken zoals de energieproblematiek, het versterken van de kracht van onze economie, de stijgende zorgkosten, verbetering van overheidsdienstverlening en de files.

ECP-EPN Walking Election Dinner
woensdag 9 juni 2010
 vanaf 17.00 uur
Sociëteit De Witte te Den Haag

Rond 21.00 uur eindigt het discussiedeel en bent u van harte welkom om, onder het genot van een drankje, de uitslagen van de verkiezingen op een groot scherm live met ons te volgen.

Wilt u de deelnemersbijeenkomst bijwonen?
Meld u dan aan via het online inschrijfformulier op: http://www.ecp-epn.nl/inschrijfformulier-deelnemersbijeenkomst-juni Na aanmelding rekenen wij op uw komst. U ontvangt een week van tevoren een bevestiging.