Su Yin Timp-Gan


De technologische ontwikkelingen veranderen onze banen, hoe krijgen we iedereen mee in deze digitale transformatie, en is dat nodig? Wij gaan er graag met u over in gesprek tijdens onze sessie Werk: toen, nu en in de toekomst – Hoe is onze kijk op werk veranderd?

Su Yin Timp-Gan is een allround manager met veel ervaring in de zorgsector en de digitale transformatie. Ze is gespecialiseerd in het simpel uitleggen van complexe materie. Haar bedrijf I.AMDIGITAL heeft de ambitie om 1 miljoen professionals digitaal vaardiger te maken. Met opleidingsprogramma’s creëren zij bewustzijn, inzicht en enthousiasme over de laatste digitale ontwikkelingen. Zodat vooral niet-ICT gerichte professionals goed voorbereid zijn op een toekomst, waarin kennis over ICT, data gedreven werken en AI een belangrijke rol spelen. Su Yin is verbinder in een groot netwerk om deze missie voor elkaar te krijgen.

Su Yin spreekt tijdens de sessie Werk: toen, nu en in de toekomst – Hoe is onze kijk op werk veranderd? op het ECP Jaarfestival.