Lieke en Richard Lamb

Maatschappelijk

Lieke en Richard Lamb vormen samen hét trendwatchers-duo van Nederland en zijn founder van het Future Expertise Center // TrendWatcher.com, dat zich richt op TrendsVerwachtingen, toekomstscenario´s, strategisch advies en innovatie. Vrijwel dagelijks verzorgen zij Trendpresentaties, BigBrainstorm-sessies en dagvoorzitterschappen in binnen- en buitenland. Altijd energiek en toegesneden op de wensen van de opdrachtgever. De Sustainable Development Goals zijn daar als vanzelfsprekend in verwerkt.

In de media geven zij met grote regelmaat hun TrendsVerwachtingen die gekoppeld zijn aan de actualiteit (NPO, Talpa Network, RTL etc). Zij publiceren sinds 2005 jaarlijks hun TrendsVerwachting voor het komende jaar waarin zij onder andere de financiële crisis van 2008 en de uitfasering van het gasnet voorspelden.

Naast hun columns en trendboeken als ‘Your Future!’, ’10 Trends, ontwikkel uw eigen toekomstvisie’ en ‘Succesvol Elektronisch Zakendoen’ verzorgen zij live-uitzendingen met TrendWatcher.TV. De focus ligt daarbij op trends, innovatie, duurzaamheid en inspiratie.