Karen van der Zanden


Duurzaam digitaliseren en verduurzamen door digitalisering zijn grote belangrijk opgaven waar we als maatschappij voor staan. Maar hoe pak je dat aan en waar moet je rekening mee houden? Kom naar het ECP jaarfestival en ontmoet de Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering. Samen komen we verder!

Met meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring in verschillende internationale bedrijfsontwikkelingsrollen, is Karen gepassioneerd door het mogelijk maken van duurzame digitalisering en het bevorderen van een cultuur van peer learning en samenwerking. Als Senior Strategisch Adviseur bij Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering (NCD) adviseert en ondersteunt ze organisaties over hoe ze digitalisering kunnen inzetten als middel om de duurzaamheidsdoelen te bereiken, en hoe ze de juridische, ethische en sociale aspecten van digitale transformatie kunnen aanpakken.

Naast haar adviserende rol is ze ook actief betrokken bij het opbouwen en onderhouden van strategische partnerschappen met diverse belanghebbenden, zoals de Association of Business Women in Commerce and Industry (ABWCI), waar ze als Country President fungeert, en Stichting iPoort, waar ze bestuurslid is. Via deze platforms creëert en faciliteert ze mogelijkheden voor kennisuitwisseling, netwerken en innovatie onder vrouwelijke ondernemers, beleidsmakers en experts op het gebied van digitalisering.

Laat het haar weten als ze u en/of uw organisatie kan helpen op weg naar een duurzame digitale toekomst!

Karen spreekt tijdens de sessie Op weg naar de Emissieloze Online Thuiswerkplek – duurzame digitalisering op het ECP Jaarfestival.