22-02-2022

Quodari: nieuwe deelnemer ECP

Over Quodari

Onze missie is om bij te dragen aan een betere en gezondere samenleving met een privacy-vriendelijk sociaal platform dat de gebruikers de controle over hun data en content teruggeeft. Zonder advertenties, trackers en exploitatie van persoonlijke data, zonder algoritmes die ongevraagde content aanbieden en niet gericht op het maximaliseren van de schermtijd.

Quodari is een eerlijk kanaal voor de communicatie met de achterban van organisaties, bedrijven, verenigingen en instellingen. Niet alleen goed voor de reputatie van elke organisatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt, maar ook een manier om het bereik te vergroten. Met respect voor de data privacy van de volgers.

Quodari is in 2019 in Nederland opgericht en in 2021 gelanceerd. Het platform groeit en heeft op 28 januari 2022 de Nederlandse Privacy Award gewonnen in de categorie bedrijfsoplossingen. Een mooie erkenning!

Quodari en ECP

“Met ons platform hopen we, zoals veel andere deelnemers van ECP, bij te dragen aan een betere en gezondere digitale samenleving. We hopen binnen het ECP netwerk kennis, ervaring en inzichten uit te wisselen en in contact te komen met organisaties die onze missie steunen.” – Paul Pennarts, CEO van Quodari.

Gerelateerde links