20-09-2012

Plenaire sprekers ICTDelta2012 bekend!

Nog een paar weken en dan is het zover. Bedrijven, overheid, universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstituten en maatschappelijke organisaties komen samen tijdens ICTDelta2012. Graag stellen wij alvast een aantal plenaire sprekers aan u voor.

Steve Owen, Senior Vice President Sales NXP Semiconductors, vertelt over de visie van NXP overop de hardware matige beveiliging van transacties in de cCloud.    

Patrick Dewilde, Directeur van het Institute for Advanced Study – Technische Universiteit Munchen, zal geeft zijn visie geven op de toekomst van ICT, de ICT Roadmap en de nog onbeschreven uitdagingen die voor ons liggen.

Mario Campolargo, Europese Commissie, Directeur DG CONNECT/E "Net Futures" ,zal gaat  ingaan op het Europese onderzoeksprogramma Horizon2020 en benadrukt de mogelijkheden van internationale samenwerking.

Damien Bradfield, medeoprichter Present Plus, gaat in op het belang van creativiteit in het opzetten van innovatieve ICT diensten zoals o.a. WeTransfer en Kuwa.
 

Kijk voor meer informatie en registratie op www.ictdelta12.nl  !

ICTDelta2012 vindt plaats op 24 oktober in het WTC Rotterdam en wordt georganiseerd door COMMIT, ECP, EIT ICT Labs, ICT~Office, Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, NWO, STW en TNO.