15-08-2012

Oproep input ICTDelta2012

Een informatieve stand? Een interessante demo? Op zoek naar partners? Presentatie van nieuw baanbrekend onderzoek? Een high level klankbord nodig met kennis van zaken? Kortom: uw expertise overbrengen op bedrijfsleven, overheid of wetenschap? Draag bij aan ICTDelta 2012!

 

Dat kan. Gratis!
ICTDelta 2012 staat tot 10 september 2012 open voor voorstellen voor invulling van bijvoorbeeld een presentatie (25 minuten) en/of een demo/standplaats op de netwerkvloer. Als uw voorstel wordt goedgekeurd door de Programmacommissie dan staat u op 24 oktober in het programma of op de demo/netwerkvloer van het gerenommeerde event ICTDelta 2012!

 

De voorwaarden
Bij selectie van de voorstellen kijken we naar:

 • Onderwerp en thema: het voorstel moet passen bij een van de subthema’s van ICTDelta. 
 • Actualiteit: het voorstel draagt bij een actuele discussie en/of is nieuw voor (het merendeel van) de bezoekers.
 • Doelgroep: het voorstel is relevant voor de doelgroep van ICTDelta.
 • Commercialiteit: het voorstel mag geen commerciële insteek hebben. 
 • Interactie: het voorstel streeft interactie na met de bezoekers.

Daarnaast streven wij bij uiteindelijke selectie naar:

 • Balans in bijdragen van overheid, bedrijfsleven en wetenschap.
 • Minimale overlap in programma-onderdelen.

Belangrijk!
De ruimte voor bijdragen is beperkt!

 1. U bent in de lead. Vanaf het moment dat uw voorstel is goedgekeurd, bent u in de lead van uw eigen bijdrage. Dat betekent bijvoorbeeld dat u zelf verantwoordelijk bent voor het tijdig aanleveren van informatie noodzakelijk om uw bijdrage via de kanalen van ICTDelta te communiceren. 
 2. Er is standaard AV in de zalen. De zaal die voor een sessie of workshop ter beschikking wordt gesteld is voorzien van standaard AV-middelen (scherm, beamer, stroom, internetaansluiting). Alle extra middelen zijn voor eigen rekening. 
 3. Geen garantie op aantal bezoekers. Uw bijdrage maakt onderdeel uit van een groter programma waardoor de kans groot is dat uw bijdrage samenvalt met bijdragen van anderen in andere zalen. De organisatoren van ICTDelta kunnen daardoor geen bezoekers garanderen voor uw sessie.
 4. Er wordt gebruik gemaakt van basis stands. Er is geen mogelijkheid een eigen stand te plaatsen.

Meedoen?
Wilt u bijdragen aan ICTDelta 2012? Vul dan het aanmeldingsformulier in.

 

ICTDelta2012 wordt georganiseerd door COMMIT, ECP, EIT ICT Labs, ICT~Office, Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, NWO, STW en TNO.
 
Kijk voor meer informatie op www.ICTDelta12.nl.