22-03-2010

Oproep effectieve ICT voorbeelden

In het kader van een onderzoek dat uitgevoerd wordt voor de Regiegroep Regeldruk van de ministeries van Economische Zaken en Financiën wijst ECP-EPN u graag op de volgende oproep van Het Expertise Centrum.

 

Het Expertise Centrum is opzoek naar succesvolle en effectieve ICT voorbeelden die helpen bij de vermindering van administratieve rompslomp.
Bent u een ondernemer die gebruik maakt van een ICT middel dat helpt de administratieve rompslomp te verminderen? Of kent u een ondernemer die dat doet?
Bent u ICT leverancier en heeft u effectieve producten die bijdragen aan het verminderen van de administratieve regeldruk? Ziet u mogelijkheden voor ICT die nu nog niet benut worden?
 

Kortom, als u de overheid wilt helpen bij het verminderen van de administratieve rompslomp, gaat u dan naar www.hec.nl/vragenlijst-regiegroep-regeldruk.
Vul s.v.p. de korte vragenlijst in, dat kan in ± 5 minuten. De succesvolle voorbeelden zullen verspreid worden onder zoveel mogelijk overheidsorganisaties. ICT leveranciers die effectieve producten aanmelden kunnen indien gewenst met naam en toenaam in het overzicht worden opgenomen.