13-10-2021

Netcompany: nieuwe deelnemer ECP

Over Netcompany

Netcompany is een IT-dienstverlener en levert innovatieve en bedrijfskritische IT-oplossingen die de digitale transformatie van klanten versnelt door middel van digitale platforms, nationale voorzieningen en infrastructurele diensten.

Netcompany is opgericht in 2000 en heeft haar hoofdkantoor in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Sindsdien is Netcompany uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 3.400 medewerkers, in zes landen, waaronder Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Noorwegen, Polen en Vietnam. In Nederland is Netcompany gevestigd in Delft.

De Nederlandse vestiging bestaat uit 180 medewerkers. We leveren end-to-end IT-diensten, van ontwikkeling tot beheer, onderhoud en hosting aan een divers klantenportfolio in het private en publieke domein. In Nederland werkt Netcompany onder andere voor het ministerie van FIN, SZW, OCW en BZK en organisaties zoals ICTU, CIBG, VNG, Studielink en het Vervangingsfonds/Participatiefonds.

Netcompany en ECP

We leven in boeiende tijden. De digitale transformatie grijpt fundamenteel in op samenlevingen, ondernemingen en op onze manier van leven. Wij zoeken graag de samenwerking op met ECP en haar deelnemers om gezamenlijk, op basis van nationale en internationale kennis en ervaringen, deze transformatie bij te laten dragen aan een duurzame en betere samenleving.” – Guido van der Harst, Country Managing Partner Netcompany Nederland