20-04-2021

Mimoent Haddouti treedt toe tot Raad van Advies ECP

Mimoent Haddouti is toegetreden tot de Raad van Advies bij ECP. Mimoent is Chief Information Security Officer bij de Rabobank en vervult hier ook de functie Global Head First Line Risk & Security.

Begonnen als twintiger aan haar loopbaan, inmiddels heeft ze verschillende functies bekleed en een succesvolle carrière opgebouwd. Met haar leiderschaps- en managementstijl heeft ze door de jaren heen verschillende onderscheidingen ontvangen. Daarnaast draagt Mimoent ook haar steentje bij aan het creëren van gelijke kansen in de maatschappij. Als één van de oprichters en ook met haar actieve betrokkenheid bij de activiteiten van de stichting Power4Talent, zet zij zich in voor het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt voor MBO studenten. In 2021 is Mimoent toegetreden als lid van de Culturele Raad van Advies van de Universiteit van Amsterdam.

Haddouti: “Het is mijn persoonlijke overtuiging dat we vanuit verbinding samen harder kunnen ‘rennen’ en meer bereiken. Samenwerking is van essentieel belang voor zowel de digitale groei als de digitale veiligheid van Nederland. De groeiende behoefte om 24/7 technologische services te bieden en te ontvangen, de adoptie van nieuwe Tech ontwikkelingen zoals Cloud, AI, BlockChain, Quantum, etc. en zelfs de COVID-19 crisis hebben niet alleen een boost gegeven aan onze digitale samenleving, maar ook het belang onderstreept van goed functionerende en veilige digitale netwerken.”

Betrokken ECP'ers