23-06-2021

M&I/Partners: nieuwe deelnemer ECP

Over M&I/Partners

M&I/Partners is een onafhankelijk ICT-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van klanten bij projecten op het snijvlak van management en ICT. M&I/Partners kiest voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde in de overheid en gezondheidszorg. Als partner werken wij samen aan de realisatie van de maatschappelijke opdracht van onze klanten, door ons advies over een weloverwogen inzet en eventuele implementatie van impactvolle digitalisering en ICT. M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde, eigenzinnige en gedreven professionals met ieder hun eigen focus en expertise maar een gemeenschappelijke passie voor digitalisering van de publieke sector.

M&I/Partners en ECP

M&I/Partners is deelnemer geworden van ECP. ECP en M&I/Partners kwamen elkaar weer tegen bij de Nationale AI Coalitie en ECP werd gevraagd om de toepassing van de aanpak begeleidingsethiek in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar ontwikkelde M&I/Partners samen met het ziekenhuis de AI-Routekaart (www.ai-routekaart.nl), instrument voor succesvolle AI-implementatie. De aanpak begeleidingsethiek sluit mooi aan bij het thema AI-trust uit de routekaart. Er worden nu twee medewerkers van M&I/Partners opgeleid om de aanpak begeleidingsethiek zelf te kunnen inzetten.

Patrick van Eekeren, partner bij M&I/Partners over de aanpak begeleidingsethiek: “De aanpak begeleidingsethiek past ons prima. Het helpt ethische vraagstukken van verschillende belanghebbenden hanteerbaar te maken en te voorzien van praktische handelingsopties. Zo kom je verder.

In de podcast AI-trust voeren Chris Peters (klinisch fysicus, Jeroen Bosch Ziekenhuis), Daniël Tijink (MT-lid zorg, strategie en ethiek bij ECP) en Jeroen van Oostrum (partner, M&I/Partners) een gesprek over AI-trust. Beluister deze podcast op de website van M&I/Partners.