25-01-2018

Doe mee met de Weekonnect Zorg van 17-19 april

Dankzij digitale zorg krijgen mensen meer regie over hun eigen gezondheid en kunnen zorgprofessionals de beste zorg leveren op de juiste plek, op het juiste moment. Digitale zorg komt pas echt tot bloei als we in staat zijn om veilig en betrouwbaar gegevens uit te wisselen. Hoe krijg je dat voor elkaar? En vooral hoe doen we dat gezamenlijk? Je ontdekt het tijdens de Weekonnect van 17-19 april in de Fokker terminal Den Haag.

Veilig en betrouwbaar gegevens uitwisselen 

De Weekonnect is hèt event voor iedereen die staat voor de uitdaging van veilig en betrouwbaar gegevens uitwisselen in de zorg. Met een inspirerend programma over gegevens eenduidig en aan de bron vastleggen; informatie veilig, gestandaardiseerd en met borging van privacy uitwisselen; en organisatieprocessen zo inrichten dat implementatie en opschaling gemakkelijker wordt. Ga samen aan de slag in inspirerende workshops, volg lezingen van (internationale) sprekers en kennissessies en neem goede voorbeelden en oplossingen mee naar huis! Naast interoperabiliteit in de zorgsector, gaat de Weekonnect ook over interoperabiliteit in andere sectoren zoals de Smart Industry, Energy en Publishing sector. In verschillende sessies wordt kennisuitwisseling tussen deze sectoren en de zorgsector gefaciliteerd. Bezoekers uit deze sectoren zijn dan ook van harte welkom.

Live interoperabiliteit testen 

Tijdens de Weekonnect vindt ook de IHE (Integrating the Healthcare Enterprise) Europe Connectathon plaats. Een week lang testen 300 programmeurs van leveranciers en zorginstellingen live de toepasbaarheid van IHE integratieprofielen. Bezoekers van de Weekonnect kunnen met een tour over de testvloer kennismaken met de methode van de Connectathon en de werkwijze van IHE.

Blijft op de hoogte

Binnenkort is meer bekend over de sprekers en het programma. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan op www.weekonnect.nl en volg de Weekonnect op Twitter @Weekonnect.

Spreken tijdens de Weekonnect? 

Tijdens de Weekonnect komen bestuurders, ICT managers, leveranciers, informatie-experts en consultants in de zorg samen om te spreken over onderwerpen als registratie en delen van gegevens, implementatie van informatieprocessen en opschaling. Wil jij een bijdrage leveren aan het programma? Geef het door via www.weekonnect.nl of stuur een e-mail aan info@weekonnect.nl.