03-04-2012

Mediawijsheidmarkt: netwerkend nog wijzer worden....

Hebt u een beginnende onliner al gewezen op de campagne van Digivaardig & Digiveilig ‘Je bent nooit te oud om te leren internetten….’ ? Maar wilt u, als doorgewinterde onliner, minder ervaren surfers ook een eind op weg kunnen helpen? Of bent u gewoon benieuwd naar de laatste ontwikkelingen rond mediawijsheid? Brengt u dan op donderdag 24 mei aanstaande een bezoek aan de Mediawijsheidmarkt, een initiatief van Mediawijzer.net. Op de markt vindt u gebruikers en aanbieders van mediawijsheidproducten. U kunt zich op de markt hierover uitgebreid laten informeren en – ook belangrijk – nieuwe contacten opdoen. De markt vindt plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Media Park, Sumatralaan 45 in Hilversum.

 

Om u die ochtend optimaal te kunnen laten (mediawijs)netwerken worden er speeddate-sessies gefaciliteerd, kunt u naar pitches (korte presentaties) luisteren en  zijn er speciale ontmoetingsplekken ingericht. 

 

Wie kunt u vinden op de Mediawijsheidmarkt?
•  Netwerkpartners van de Mediawijzer.net
•  Partijen die actief zijn op het gebied van mediawijsheid of plannen hiertoe hebben
•  Representanten van initiatieven op het gebied van mediawijsheid
•  Beleidsmakers van landelijke, regionale en lokale overheden
•  En een ieder die geïnteresseerd is in het onderwerp mediawijsheid.

 

De Mediawijsheidmarkt is gratis toegankelijk en is open van 10.00 – 13.30 uur. Aan het einde van de markt staat er een lunch voor u klaar. Aansluitend hieraan vindt er nog een uitleg plaats van de Stimuleringsregeling van Mediawijzer.net. Voor registratie en meer informatie over het programma klikt u hier !

 

Mediawijzer.net wordt geleid door het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Kennisnet, Omroeporganisatie NTR, het Sector Instituut Openbare Bibliotheken en door ECP.