23-09-2014

Kans maken op een geldprijs van € 4.000 en het gebruik van een datacoach?

Dien jouw app (ontwerp of doorontwikkeling) m.b.t. Duurzame Energie dan nu in op www.nationaleappprijs.nl ! De inschrijving is nog maar 1 week geopend !

De Nationale App Prijs is in het leven geroepen om meer aandacht te krijgen voor open data en dat er zodoende ook meer goede voorbeelden beschikbaar komen over commerciële toepassingen van open data. Dit jaar richt de Nationale App wedstrijd zich op twee gebieden: water en energie.

Op 11 juli is de Nationale App prijs Water uitgereikt aan Ligplaats Vrij & Water per KM. Daarnaast is de nieuwe inschrijving voor Energie geopend. Ontwerpen van een app of een doorontwikkeling van een bestaande app kunnen nu ingediend worden op www.nationaleappprijs.nl. Hierbij maakt men kans op een van de twee geldprijzen t.w.v.€4.000,- en het gebruik van een datacoach (10uur). Inschrijven kan tot 1 oktober 2014.

Het prijzengeld wordt ter beschikking gesteld door het ministerie van Economisch Zaken. Het Platform Open Data (onderdeel van ECP) organiseert de wedstrijd.