Over het ECP Jaarfestival

Op 16 november is het zover, dan vindt het ECP Jaarfestival 2023 plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Ontmoeting, inspiratie, kennis delen & opdoen en verbinding staan centraal tijdens dit live festival. Centrale thema dit jaar: Een reis door 25 jaar digitalisering.

Dit jaar bestaat ECP 25 jaar! Een kwart eeuw waar ontzettend veel digitale ontwikkelingen hebben plaatsgevonden, een ware digitale revolutie. Een mooi moment om terug te kijken naar de rol van ECP in de digitale samenleving, maar ook de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden. Tijdens het ECP Jaarfestival, op 16 november in de Fokker Terminal in Den Haag, gaan we dit groots vieren en maken we een reis door 25 jaar digitalisering. Een reis door de afgelopen 25 jaar, waarbij ontmoeting, netwerken, het opdoen van kennis en inspiratie weer centraal staan. Op dit moment werken wij aan een programma met actuele thema’s, ontmoeting en kennissessies.

aanmelden om de uitnodiging te ontvangen!

Sprekers

In de komende tijd maken we steeds meer sprekers en ook het programma bekend. Houd onze website en LinkedIn en Twitter kanalen in de gaten.

Platform_ECP

ECP.NL

ECP.NL

Inspiratie opdoen

Neem deel aan onze keynotes en breakout-sessies en blijf op de hoogte welke veranderingen er aan komen in de digitale wereld.

Kennis en ervaringen uitwisselen

Vergroot en deel uw kennis. Ontdek waar andere organisaties mee bezig zijn en ga nieuwe samenwerkingen aan.

Netwerken

Ontmoet oude bekenden en leg nieuwe contacten. Met tal van netwerkmogelijkheden is het ECP Jaarfestival 2023 de perfecte plek om zowel met ons als honderden andere deelnemers te connecten.

Locatie

Fokker Terminal

Het ECP Jaarfestival vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag: een monumentale locatie met een rijke historie. De Fokker Terminal is al jaren bezig om het energiegebruik en de daarmee gepaarde CO2 uitstoot terug te dringen en is sinds juli 2019 een CO2 neutrale locatie.

Adres
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
070 262 9066

Toegankelijkheid 

  • 400 parkeerplaatsen 
  • 14 gehandicaptenparkeerplaatsen  
  • 8 laadpalen 
  • overdekte fietsenstalling 
  • gehele begane grond is rolstoel-toegankelijk 

Openbaar vervoer

De Fokker Terminal is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer! Vanaf zowel Den Haag Centraal als Den Haag HS is de Fokker Terminal verbonden met een directe busverbinding:

Den Haag Centraal:
Lijn 28 richting Station Voorburg.
Vertrektijden van lijn 28

Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad naar links. De Fokker Terminal ligt na 50m rechts voor u.

Station Den Haag HS:
Lijn 26 richting Voorburg Station.
Vertrektijden van lijn 26

Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad naar links. De Fokker Terminal ligt na 50m rechts voor u.

Auto/parkeren

Komt u met de auto? Klik op onderstaande knop voor de routebeschrijving.

Route

Partners

Het ECP Jaarfestival wordt mede mogelijk gemaakt door onze festivalpartners en onze ECP-deelnemers.

Festivalpartners

Het ECP Jaarfestival wordt mede mogelijk gemaakt door onze festivalpartners die een bijdrage leveren aan het inhoudelijke programma.

ECP Deelnemers

Veelgestelde vragen over het ECP Jaarfestival 2023

Hoe laat begint en eindigt het ECP Jaarfestival?

Het Jaarfestival begint om 11.30 uur en eindigt om 19.00 uur. Aansluitend op de plenaire afsluiting hebben we een gezellige borrel waarbij u nog volop verder kunt netwerken.

Het ECP Jaarfestival 2023 is deze keer volledig live en vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Het event is niet online te volgen. Des te meer reden dus om te zorgen dat u erbij bent!

Het ECP Jaarfestival is gratis toegankelijk.

Er worden van een paar sessies opnamen gemaakt. De presentaties van de sprekers zijn na afloop te bekijken via een speciale link op onze website.

De registratie voor het ECP Jaarfestival 2023 is geopend, u kunt zich via deze link aanmelden.

Het ECP Jaarfestival vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag.

Adres
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

Bezoekersinfo Fokker Terminal 

Komt u met de de auto? U kunt bij de locatie gratis parkeren.
Komt u met het openbaar vervoer? Van de stations Den Haag Centraal en Den Haag HS vertrekken diverse bussen richting de Binckhorst

Wanneer?
Donderdag 16 november

Hoe laat?
11.30 – 19.00 uur

Waar?
Fokker Terminal, Den Haag

Wat?
Plenair & break-out sessies

 
 

Contact

Heeft u vragen over het ECP Jaarfestival 2023? Stuur ons een mail via jaarfestival@ecp.nl