20-09-2012

Jaarcongres ECP: nog 56 dagen

De voorbereidingen voor het ECP Jaarcongres 2012, dat op 15 november plaatsvindt, zijn in volle gang. De thema’s van de losse sessies worden steeds concreter en meer en meer sprekers worden bevestigd. Ook het concept van het jaarcongres is volop in ontwikkeling: het Jaarcongres ECP 2012 is paperless!

ICT biedt legio mogelijkheden om duurzamer te werken. En daar helpen wij graag aan mee.  Dit jaar dus geen congresbundel en folders op tafel.  Alle informatie over het jaarcongres is voorafgaand aan het congres en op de dag zelf te vinden op de website en in de vernieuwde app voor smartphone en tablet (iOS/Android).

Download nu de app in de App Store en Google Play Store voor een actueel overzicht van het programma.  Deze vindt u uiteraard ook op onze website jaarcongresecp.nl.

Komt u naar het Jaarcongres ECP? De toegang is gratis!
Voor registratie kunt u hier terecht. 
 

Het Jaarcongres ECP vindt op 15 november 2012 plaats in het Circustheater te Scheveningen. Overheid, bedrijfsleven en intermediaire organisaties komen die dag samen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Onderwerpen die aanbod komen zijn onder andere veiligheid, privacy, digitale vaardigheden, economische impact van ICT, standaardisatie, Europese Digitale Agenda, mobiel internet.