16-05-2013

Jaarcongres ECP 2013: inschrijving open!

Is  3D printing de oplossing voor de westerse industrie? Hoe blijft Nederland succesvol in de online verkoop van producten en diensten in tijden van toenemende international (digitale) concurrentie? Nederland telt duizenden hotspots,  maar hoe veilig is internetten onderweg?

De zorgkosten stijgen jaarlijks met 5.5%. Kunnen innovaties en benutting van ICT dit verminderen? Hoe zorgen we voor een goede aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt om groei en innovatie te bevorderen? Hoe ‘digital natives’ veranderen in ‘etiquete psychopaten’: wat zeg je wel online en wat niet? Wat betekent privacy nog in tijden van Big Data en social media? Hoe kan ICT nieuwe bronnen van vertrouwen bieden? Bent u zeker van de identiteit van uw zakenpartner en de juistheid van digitale informatie die u krijgt?

 

Deze en vele andere vragen worden aan de orde gesteld tijdens het Jaarcongres ECP 2013. U komt toch ook? Inschrijven kan al via www.jaarcongresecp.nl

 

Nieuw dit jaar is de crowdsessie: wie of walt wilt u horen op het Jaarcongres ECP? Laat het ons weten via jaarcongres@ecp.nl.