15-11-2013

Jaarcongres ECP 2013: een geslaagde dag!

Op het programma stonden onderwerpen als internetveiligheid, privacy, zorg, open data, MKB, digitale vaardigheden, doorbraakprojecten met ICT, 3D printing, standaardisatie en nog veel meer. Het jaarcongres ECP 2013 vond op 14 november plaats in het Circustheater in Scheveningen.

Er is heel wat gebeurd en besproken die dag. De software voor ritregistratie is genormeerd. Een enorme vooruitgang. Het e-CF Convenant is getekend; vele grote bedrijven hebben samen afspraken gemaakt over het gebruik van een referentiemodel voor ICT Competenties. En in het politiek café is geconcludeerd dat we meer visie moeten hebben op hoe wij onze digitale samenleving zien. Tot slot presenteerde Michiel Steltman van DHPA het onderzoek van AMS-IX, Deloitte, de Dutch Hosting Provider Association (DHPA), ECP en Rabobank. 

Lees in het unieke digitale Magazine van het Jaarcongres ECP artikelen over de sessies, bijzondere momenten en reacties van bezoekers. Klik door de foto’s en beleef de sfeer van het congres opnieuw! Daarnaast vindt u op de congreswebsite presentaties van de sprekers met een extra foto-impressie van de dag. Wij zien u graag volgend jaar op het Jaarcongres ECP 2014!