12-06-2012

Innovate the future: deelnemersbijeenkomst 28 juni 2012

Op donderdag 28 juni aanstaande organiseert ECP weer een bijeenkomst van 15.00-17.00 uur speciaal voor haar deelnemers, voor u dus! Ditmaal bent u uitgenodigd om inspiratie op te doen in het futuristische kantoor van de toekomst van deelnemer Decos. Twee sprekers geven die middag hun visie op de toekomst en vertellen waar de wereld en de IT volgens hen heen gaan.

Als eerste vertelt Paul Veger (Oprichter & CEO Decos) over baanbrekende ontwikkelingen in Informatie Technologie, maar ook over doorbraken in robotica, nanotechnologie en de gezondheidszorg die ons leiden naar een verbazingwekkende toekomst. Die is veel sneller dichtbij dan u denkt en zal de manier waarop mensen samenwerken en samenleven zeker veranderen. Hoe kunnen we daar nu al op inspelen en de ontwikkelingen voor blijven?

 

Zijn verhaal wordt gevolgd dat van Simon Hampton (Director European Public Policy Google) die over economische groei en de ict-gebruikende economie zal spreken. De toenemende capaciteit van ICT verandert drastisch de producerende- én dienstverlenende sector. Dit biedt enorme kansen voor grote ondernemingen maar zeker ook voor het MKB. Internet helpt hen beter in te spelen op de behoefte van consumenten en zich te ‘bewapenen’ om op mondiaal niveau te kunnen concurreren. Deze presentatie vindt in het Engels plaats.

 

U bent van harte welkom bij Decos, Huygensstraat 30, Noordwijk. U kunt zich voor deze ECP-deelnemersbijeenkomst via het online inschrijfformulier hier aanmelden. Na aanmelding rekenen wij op uw komst. U ontvangt een week van tevoren een bevestiging. Graag tot dan!