20-07-2021

Hooghiemstra & Partners: nieuwe deelnemer ECP

Meesters in data

Hooghiemstra & Partners is een strategisch en juridisch adviesbureau op het raakvlak van data en recht. Het team bestaat uit experts op het gebied van gegevensbescherming, recht, complexe multidisciplinaire vraagstukken en gegevensdeling binnen samenwerkingsstructuren. Het adviesbureau adviseert publieke en private organisaties in elke sector. Samen met opdrachtgevers komen zij tot duurzame oplossingen. Altijd met gevoel voor de maatschappelijke en organisatorische context.

Overtuiging

Hooghiemstra & Partners is ervan overtuigd dat data alleen succesvol gebruikt kan worden als dit duurzaam en verantwoord gebeurt. Dat wil zeggen: door de maatschappelijke en economische waarde van data optimaal te benutten én data blijvend te beschermen. Hooghiemstra & Partners vindt het zorgen voor draagvlak, vertrouwen en een uitstekende reputatie van de opdrachtgever erg belangrijk.

Werkwijze

Hooghiemstra & Partners is benieuwd naar uw organisatie. Zij investeren graag in een langdurige relatie met de opdrachtgever en leveren oplossingen op maat. Daarbij maken zij gebruik van hun rijke ervaring op juridisch, bestuurlijk, academisch en technisch vlak. Lees hier verder voor een indruk van de diensten van Hooghiemstra & Partners.

Hooghiemstra & Partners en ECP

“Bij ECP willen we onze expertise, ervaring en inzichten op een plezierige en professionele wijze delen en vermenigvuldigen met andere deelnemers.”- Theo Hooghiemstra, één van de oprichters van Hooghiemstra & Partners.