16-05-2012

Het Nationaal Privacy Debat

Op 11 juni 2012 wordt in het World Forum in Den Haag het Nationaal Privacy Debat gehouden, een grote discussiedag over hoe we in Nederland met privacy omgaan of zouden moeten omgaan. ECP is kennispartner van dit debat dat wordt georganiseerd door Webwereld.
 

Aan de hand van keynotes van Anthony House van Google, Joost Farwerck van KPN, journalist Bart de Koning en KLPD’er Pim Takkenberg debatteren betrokken Nederlanders uit het bedrijfsleven, de politiek, wetenschap en advocatuur met elkaar over privacy. De onderwerpen die aan de orde komen zijn achtereenvolgens privacy en bedrijfsleven, beveiliging, overheid en tot slot opsporing. 
 

Juristen, wetenschappers, politici, journalisten, allemaal praten ze vooral binnen eigen kring over privacy. Met het Nationaal Privacy Debat wil Webwereld, de site achter ‘Lektober’, die verschillende benaderingen met elkaar in aanraking brengen, en de problematiek van alle kanten belichten. De hele discussie wordt op 11 juni 2012 vanaf 10:00 uur live gestreamd op nationaalprivacydebat.nl.