26-06-2019

Eerste landelijke conferentie DBC een groot succes!

Vrijdag 21 juni was de DBC te gast bij kernpartner Rabobank. De DBC organiseerde in Utrecht de allereerste landelijke conferentie. De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste editie. Een terugblik op de conferentie.

Grote opkomst

Meer dan 250 bezoekers waren aanwezig bij de eerste editie. De conferentie stond in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van blockchain, en specifiek de DBC use cases. Het programma bestond uit paneldiscussies en diverse inspirerende sprekers, waaronder blokchainexpert Olivier Rikken. Marloes Pomp zweepte het publiek op met het nummer van Licht uit van The Opposites. De ochtend werd afgesloten door Simone Vermeend die het panel van de use cases begeleidde. Na de lunch was er tijd voor verdieping, aan de hand van diverse breakout-sessies konden bezoekers verschillende onderwerpen bezoeken. Ondanks het mooie weer bleven de bezoekers geboeid luisteren. De middagsessie ging verder onder begeleiding van middagvoorzitter Sandra Heukelom-Verhage. Vier veel belovende blockchainprojecten hielden een pitch van 3 minuten. Gevold door Frans van Ette, de coalitiemanager van de DBC. Hij sprak over de verdere plannen en ambities van de coalitie. APG liet het publiek een live demo zien. De dag werd afgesloten met een borrel.

Nieuwe samenwerkingen

Tijdens de conferentie zijn er nieuwe samenwerkingen aangekondigd, waaronder EY als nieuwe partner en de PIB Singapore. Foto PIB Singapore

Foto’s en openingsfilm

De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste editie. Bekijk hier alle foto’s. De conferentie werd met deze film geopend:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Blockchain

Blockchain is een technologie om zonder betrokkenheid van een derde partij betrouwbare economische transacties te doen of informatie uit te wisselen. Doordat de blockchain niet beheerd wordt door één organisatie, maar door het h... + Meer over Blockchain