18-01-2012

ECP op iBestuur Congres

Op 26 januari 2012 openen de studio’s van de e-overheid zich tijdens het iBestuur Congres. ECP is partner van dit congres en organiseert er twee sessies. Gaat u naar het iBestuur congres? Bezoek dan een van onze sessies!

Het iBestuur Congres is er voor en door de e- en i-overheid. Bestuurders, beslissers en experts maken en delen kennis(sen).

ECP over trustframeworks
ECP organiseert een sessie over de noodzaak van het beleggen van authenticatie en autorisatie in een trustframework, geleid door Arie van Bellen.Kijk hier voor meer informatie over deze sessie.  15.45 – 16.15 uur  in zaal 2.15

 

ECP over Open Data: gebruiker vs aanbieder
Een gebruiker (Buienradar) en aanbieder (KNMI) van open data delen tijdens deze sessie hun visie op het vrijgeven van overheids(data). Wat heeft het hen opgeleverd? Waar zien zij nog knelpunten? Wat verwachten ze van elkaar en waar kunnen ze elkaar aanvullen? De voorzitter van het platform, John Post, modereert tussen de buien door.

Sprekers:
Wim Rijkaart van Capellen, branchevertegenwoordiger van de  weerbedrijven in de Programma Raad van het KNMI & mede-oprichter Buienradar.
Floortje Hanneman, Wnd. Directeur Weer, KNMI. Meer informatie vindt u hier. 
17.00-17.30 uur in zaal 7.10.

Locatie: Beatrixtheater Utrecht
Tijdstip: 26 januari 2012 vanaf 12.00u
Aanmelden via www.ibestuurcongres.nl/aanmelden.