24-04-2020

Update ECP en het coronavirus

In dit bericht informeren we u over de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in relatie tot onze werkzaamheden en events. Zodra er wijzigingen zijnwordt deze pagina ge-updatet. 

Zoals iedereen nemen ook wij alle mogelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te helpen indammen. Het werk gaat zoveel mogelijk door maar de gezondheid van onze medewerkers en hun omgeving staat op de eerste plaats. Daarnaast proberen we u zoveel mogelijk van dienst te zijn binnen de kaders die voor heel Nederland van kracht zijn.

Voor de komende tijd betekent dat het volgende:

Bereikbaarheid secretariaat

Het secretariaat van ECP blijft bemand en is telefonisch bereikbaar via +31 (0)70-4190309 of per mail via info@ecp.nl.

Bezoekafspraken via een telefonisch overleg of videocall

Wij vragen onze relaties en medewerkers om afspraken zoveel mogelijk om te zetten naar een telefonisch overleg of videocall. Heeft u advies of ondersteuning nodig bij het opzetten van een (video)call, dan helpen wij u graag verder. Neem hiervoor contact op met de ECP-er met wie u de afspraak heeft.

Fysieke bezoeken en afspraken proberen we te vermijden. Als het niet anders kan, vragen we van tevoren of de betrokken personen geen symptomen van het virus hebben (hoest, keelpijn, loopneus) of in een risicogebied zijn geweest. Ook als partners en/of kinderen deze verschijnselen hebben is het van belang dit te melden. De afspraak wordt dan alsnog omgezet naar een telefonische afspraak of videocall.

ECP-events en bijeenkomsten

Vanwege het coronavirus vinden veel van onze events momenteel online plaats in de vorm van een webinar of een podcast. Per event bekijken we welke vorm het beste past en mogelijk is. Zie hier het actuele overzicht van onze geplande events.

Wij volgen ten aanzien van onze aanwezigheid op ons kantoor, het ontvangen van bezoek en het organiseren van events de richtlijnen van het RIVM. Heeft u vragen over een event van ECP? Neem dan contact met ons op via events[@]ecp.nl of +31704190309. 

We houden u hierover op de hoogte via de website, sociale-mediakanalen en e-mail.