11-09-2017

Doe mee aan de nationale privacy benchmark!

De hoeveelheid digitaal beschikbare data neemt met de dag toe. Steeds meer persoonlijke en bedrijfsgegevens worden in steeds meer databases opgeslagen. Om inzage te krijgen in de manier waarop Nederlandse organisaties omgaan met het onderwerp privacy organiseert ECP | Platform voor de InformatieSamenleving in samenwerking met Verdonck Klooster & Associates de Nationale Privacy Benchmark 2017. Hiervoor zijn we op zoek naar werknemers die te maken hebben met privacy binnen hun organisatie. Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan het onderzoek.

Nationale Privacy Benchmark 2017

Want hoe belangrijk is het onderwerp privacy binnen uw organisatie? Bent u klaar voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? En in welke mate is uw organisatie ‘in control’ over privacyvraagstukken? Deze en andere vragen komen aan bod in het onderzoek. De Nationale Privacy Benchmark zal ook volgend jaar worden gehouden. Door dit jaar én volgend jaar mee te doen wordt duidelijk welke veranderingen de komst van de AVG met zich heeft meegebracht. Bent of kent u iemand die zich bezighoudt met privacy binnen de eigen organisatie? Vul dan de survey in. Het invullen zal ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag nemen en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt. De vragenlijst kunt u bereiken via deze link.

Resultaten

De resultaten worden gepresenteerd tijdens het Jaarcongres ECP op 16 november 2017. In een subsessie zal er ruimte zijn voor discussie over de uitslagen. Deelname is gratis en u kunt zich aanmelden via ecp.nl/jaarcongres.