29-06-2016

Digitaal talent opgelet: doe mee aan eSkills wedstrijd 2016

Er worden prijzen uitgereikt in drie categorieën:

  • Young digital talent, gericht op jonge mensen van 16-30 jaar oud die geïnteresseerd zijn in programmeren en/of het ontwikkelen van video games. Heb je goede digitale vaardigheden, motivatie en heb je een creatief idee? Nu is de tijd om dit te gaan uitvoeren! 
  • Outstanding digital skills developer, gericht op leerkrachten en docenten die met succes de online cursus (MOOC) ‘Developing Digital Skills in your Classroom‘ hebben afgerond, innovatieve ideeën hebben over het ontwikkelen van digitale vaardigheden bij hun leerlingen en cross-curriculair aan de slag gaan met digitale vaardigheden.
  • Innovative App developer, gericht op jonge mensen van 18-35 jaar uit de EU die geïnteresseerd zijn in programmeren en het ontwikkelen van apps. Dit is je kans om te laten zien dat je (basis)vaardigheden bezit op het gebied van code en dat je creatief en ondernemend bent.

De te winnen prijzen variëren van tablets tot workshops. Bijdragen kunnen tot en met 31 augustus 2016 ingezonden worden. Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd, prijzen, voorwaarden, en de winnaars van vorig jaar.