23-04-2012

De Week van ICT

Deze week wordt de tweede editie van ‘De Week van ICT’ gehouden, waarin ruim aandacht wordt gevraagd voor het maatschappelijk en economisch belang van ICT. De bedoeling is om een brede doelgroep de veelzijdigheid en het sprankelende karakter van ICT te laten ervaren.

 

De ‘Week van ICT’ is het jaarlijkse, landelijke platform waarin de ICT-sector z’n innoverende vermogen voor maatschappelijke en economische vraagstukken laat zien. Tijdens deze week worden innovators, aanbieders en gebruikers van ICT verbonden door coproducties en allianties met overheid, bedrijfsleven, onderwijs, wetenschap en onderzoek.

In ‘De Week van ICT’ staan diverse activiteiten gepland, waaronder het Nationaal ICT Debat 2012, masterclasses en diverse andere evenementen. Evenals vorig jaar tekent ICT~Office voor de organisatie van deze week. Bekijk hier het programma voor een overzicht van alle activiteiten.

 

ECP in ‘De Week van ICT’
In het kader van deze week organiseerde ook ECP een tweetal activiteiten, en wel het Seminar Privacy op 23 april en een bijeenkomst over SEPA op initiatief van het Kennisplatform Administratieve Software (belegd bij ECP) in het Evoluon te Eindhoven.