19-09-2019

Cybersecurity bereik je niet alleen

Cybersecurity bereik je niet alleen. Publiek-private samenwerking is meer dan nodig om de risico’s die onze digitale infrastructuur met zich meebrengt te lijf te gaan. Maar hoe pakken we dit aan? Wat hebben we nodig om samen te werken aan de digitale weerbaarheid van Nederland? Voor deelnemers van de One Conference organiseert de Cyber Security Alliantie op 3 oktober het Public-private Partnerships World Café om hierover te discussiëren. 

One Conference

Van 1 t/m 3 oktober wordt het internationale cybersecuritycongres One Conference georganiseerd in het World Forum in Den Haag. Gedurende drie dagen delen vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland inzichten en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

Public-private Partnerships World Café

De Cyber Security Alliantie organiseert een interactieve sessie waarbij deelnemers van de One Conference kunnen delen hoe zij aankijken tegen publiek-private samenwerking. Wat kun je als partner van of geïnteresseerde in de Alliantie brengen, wat zou je willen halen en hoe kun je helpen samenwerking te versterken? Meer informatie over deze sessie vindt u op deze pagina.

Digitaal Veilig

Veiligheid van onze samenleving vraagt meer dan politie op straat en dijken om het water buiten te houden. De Nederlandse maatschappij en economie zijn inmiddels volledig afhankelijk geworden van digitale middelen. Aanvallen op di... + Meer over Digitaal Veilig