02-11-2021

Connect4Care: nieuwe deelnemer ECP

Over Connect4Care

De digitalisering in de zorg staat voor een enorme opgave. Ze moet de kwaliteit verhogen, de kosten verlagen en de toegang vergroten. De gulden driehoek waarnaar de wereld continu op zoek is. In Nederland vertalen we dit doel naar de juiste zorg op de juiste plek op het juiste moment. Dat is ook de doelstelling van het programma dat Connect4Care voor 25 zorgorganisaties in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden uitrolt.

Samen digitaal versnellen voor betere zorg

Als onafhankelijke, regionale samenwerkingsorganisatie (RSO) schept Connect4Care de voedingsbodem waarmee zorgorganisaties op dat vlak resultaat kunnen boeken. Samen digitaal versnellen voor betere zorg. Dat zien wij als de beste aanpak voor mens en maatschappij.

Ecosysteem zoekt ecosysteem

Connect4Care vormt een ecosysteem dat regionale en landelijke samenwerking in de zorg faciliteert, technologische oplossingen biedt, expertise bouwt en innovatie stimuleert. We doen dat met partners uit verschillende domeinen, waaronder ECP en de deelnemende partners. 

Wilt u samen met ons de zorg digitaal versnellen? Neem dan contact met ons op.

Connect4Care en ECP

“We willen samen met ministeries, bedrijven, zorginstellingen, wetenschappelijke en maatschappelijke organisaties een gezonde balans vinden tussen de kwaliteit, betaalbaarheid en toegang tot zorg en gezondheid. Het netwerk van ECP biedt hiervoor een actief podium.” – Fredrik Knoeff, directeur Connect4Care