03-03-2016

Conferentie & Awarduitreiking Kinder Media Awards

Op deze middag worde mediamakers gestimuleerd en geïnspireerd tot het maken van kwalitatieve media voor kinderen. Diverse experts geven hun visie en zullen vooruit blikken en met elkaar in gesprek gaan over de nieuwe trends. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. digitaal lezen, user generated content van de jeugd en de toekomst van games.

Uitreiking

Wat zijn de beste digitale toepassingen voor kinderen van 2016? Op 7 april volgt aan het eind van de middag een feestelijke uitreiking aan de makers van de beste apps, websites en (spin-offs van) boeken voor kinderen. De categorieën* zijn:

  • Media Ukkie Award: beste app voor peuters & kleuters (0 t/m 6 jaar)
  • Kameleon: Beste digitale, interactieve kinderboek (0 t/m 12 jaar)
  • Gekko: Beste interactieve spin-off van een kinderboek (0 t/m 12 jaar)
  • Gouden @penstaart XL: Persoon of organisatie die zich bijzonder heeft ingespannen voor betere digitale inhoud voor kinderen (speciale editie)

» Bekijk hier het programma

Aanwezig zijn bij de Kinder Media Awards? U kunt zich hier inschrijven. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

* Momenteel is het niet meer mogelijk om in te zenden voor de awards. De genomineerden worden 21 maart bekend gemaakt op kindermediaawards.nl.