17-12-2020

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Human Capital Agenda ICT (HCA-ICT)

Nederland loopt internationaal voorop in innovatie met ICT. Deze onstuimige groei gaat gepaard met een grote behoefte aan personeel met de juiste ICT-vaardigheden. Het onderwijs kan deze vraag van de arbeidsmarkt moeilijk bijbenen. Zowel bij bedrijven in de ICT-sector als daarbuiten loopt het aantal vacatures op. De Human Capital Agenda (HCA) is een actieplan om aan de groeiende vraag naar ICT-professionals te voldoen. Lees hier hoe u op de hoogte kunt blijven van de activiteiten. 

In 2021 zal de HCA-ICT zich vol inzetten voor de uitvoering van het opschalingsplan voor regionale initiatieven. Hierbij lanceren ze een nieuwe LinkedIn-pagina en een nieuwe nieuwsbrief met daarin ruimte voor de initiatieven in de regio en de partners van de HCA-ICT. Ook de website wordt vernieuwd om goed aan te sluiten bij het plan. Dus volg hen op LinkedIn en schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan blijft u op de hoogte.

Digivaardig

Een digitaalvaardige samenleving is een samenleving waarbij iedereen in staat is om op alle manieren mee te kunnen doen met digitale toepassingen: als burger, als werknemer, als patiënt en als ouder. Digitale vaardigheden zijn ee... + Meer over Digivaardig