Workshop BIM voor MKB | Het bouwdossier van de toekomst

Het BIM (Bouw Informatie Model) betekent een efficiëntieslag voor uw onderneming en een nieuwe -smart- manier van samenwerken met uw bouwpartners. Of u nu architect, installateur of aannemer bent. Deze niet te missen workshop vindt op vier verschillende locaties plaats, dus ook bij u in de regio!

BIM voor MKB is een initiatief van het Doorbraakproject ‘MKB Innoveert´ (Ministerie EZ, VNO-NCW, TNO, Kamer van Koophandel, SurfSara en ECP).

Waarom BIM?

In BIM komt alle informatie van de ontwerp-, bouw-, beheer- en onderhoudsfase bij elkaar, bijvoorbeeld in een overzichtelijk 3D weergave. Alle partijen -van architect tot installateur- werken in hetzelfde systeem en zien elkaars aanpassingen. Ook kan makkelijk worden afgelezen of het ontwerp voldoet aan de gestelde eisen en normen.

In de workshop BIM voor MKB leert u van BIM-experts hoe u het Bouw Informatie Model (BIM) kunt toepassen. U volgt twee workshops naar keuze over praktische toepasbaarheid, juridische aspecten en kwaliteitsborging. Ook is er een keynote speech van Willem Vermeend of Erna Froon. Deze ondernemers pur sang nemen u mee in hun verhaal over innoveren en de niet meer te weg te denken rol van ICT.

Ga aan de slag met BIM en meld u aan voor:

Workshop BIM voor MKB

29 september 2015: Utrecht, Electrotechniekbeurs, Jaarbeurs
15 oktober 2015: Zwolle, Windesheim Hogeschool
27 oktober 2015: Den Bosch, Avance Hogeschool
10 november 2015: Zoetermeer, Bouwend Nederland

Tijd: 14.00-17.30, met aansluitend een netwerkborrel

Programma
In deze bijlage vindt u het volledige programma. 

Aanmelden
Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier.