Webinar: De veranderende rol van HR met AI

Bent u klaar om de invloed van AI op de rol van HR te verkennen, in tijden van technologische innovatie en veranderende arbeidsdynamiek? Sluit u dan aan bij het gratis webinar van de NL AIC werkgroep Leven Lang Ontwikkelen, op 18 juni 2024.

Wat u kunt verwachten

Ontdek de laatste trends en inzichten op het gebied van HR en AI. Volgens het World Economic Forum hebben we te maken met een ongekende verschuiving, waarbij maar liefst 65% van de kinderen van vandaag in banen zal belanden die nu nog niet eens bestaan. Hoe bereidt HR zich voor op deze revolutie?

Marjolein Eenink en Anneke Post, adviseurs op het gebied van toekomstbestendig HR en sociale innovatie van HR Impuls, nemen u in een interactieve presentatie mee in de wereld van HR om te ontdekken hoe u uw organisatie kunt klaarstomen voor de toekomst.

  • Inzicht in de toekomst: Leer hoe HR zich kan aanpassen aan de snel veranderende arbeidsmarkt, met een focus op trends zoals stedelijke migratie, vergrijzing van de beroepsbevolking en de groeiende behoefte aan mantelzorgers.
  • De impact van AI op HR: Ontdek waarom AI-geletterdheid essentieel is voor moderne HR-professionals en hoe traditionele HR-modellen herzien moeten worden om flexibel genoeg te zijn voor de eisen van de 21e-eeuwse arbeidsmarkt. Anneke en Marjolein laten zien hoe u AI kunt inzetten om uw HR-afdeling naar een hoger niveau te tillen én kunnen bijdragen aan het realiseren van organisatiedoestellingen.
  • Praktische inzichten: Krijg concrete strategieën en best practices om uw HR-afdeling voor te bereiden op de uitdagingen van morgen, van het aantrekken en behouden van talent tot het bevorderen van inclusiviteit en diversiteit.

Daarnaast brengen we inspirerende cases naar voren, waaronder het bekroonde project van FrieslandCampina Formula Borculo in 2017, dat uitgeroepen werd tot het beste internationale leerproject. Ook duiken we dieper in een intrigerende use case voor HR, waarin standaardisatie gecombineerd wordt met AI als tool om de wendbaarheid van uw organisatie te vergroten en HR een grotere impact te laten hebben op strategisch niveau.

Dus, bent u klaar om een sprong voorwaarts te maken en waarde te vergroten binnen uw organisatie? Schrijf u dan nu in voor ons webinar en maak uzelf en uw team klaar voor succes in de wereld van morgen!

Enkele dagen voorafgaand aan het webinar ontvangt u vervolgens een Outlook-agendaverzoek.

18-06-2024 aanmelden
  • Nederlandse AI Coalitie

    Artificiële Intelligentie (AI) wordt sterk bepalend voor onze toekomstige welvaart en welzijn. Als systeemtechnologie zal AI impact hebben op alle bedrijfssectoren, ons privéleven en de maatschappij als geheel. De voortvarendhei... + Meer over Nederlandse AI Coalitie