Webinar: Aan de slag met informatieveilig gedrag

U houdt zich bezig met privacy en informatieveiligheid in een zorgorganisatie. En u ziet dat uw collega’s blijven doen wat precies niet de bedoeling is. Wilt u in één uur inspiratie opdoen en een nieuw perspectief ontdekken waarmee u collega’s wél kan verleiden om veiliger met informatie om te gaan? Dan is dit webinar iets voor u.

Door vanuit een ander perspectief naar bewustwordingsvraagstukken te kijken kan u ontdekken wat de medewerkers binnen uw organisatie nodig hebben om hun gedrag te veranderen.

Naast technische beveiliging, is juist het gedrag van de medewerkers belangrijk. Daarom investeren organisaties vaak in bewustwordingsprogramma’s. Bewustwording alléén is echter niet voldoende om het gedrag te veranderen. Het is nodig om in te zoomen op dat gedrag.

Programma in hoofdlijnen (duur: 1 uur)

  • Kennismaking – een paar vragen
  • Introductie – de weg naar de Wegwijzer
  • De verschillende stappen in de Wegwijzer
  • Afsluiting

Wat kan u verwachten?

We geven u geen kant en klare oplossingen om de informatieveiligheid in jouw organisatie te verhogen. En we gaan niet alle informatieveiligheidsproblemen in uw organisatie oplossen. Maar we gaan wel kennis opdoen van een methode om informatieveiligheid in uw organisatie te verhogen. Inspiratie en kennismaking met de aanpak, gericht op gedrag én het beïnvloeden van gedrag, staan centraal.

23-05-2024 10:00 - 11:00 aanmelden