Uitreiking Keurmerk Zeker-OnLine

Wij zijn verheugd te melden dat de Stichting Zeker-OnLine op 26 september 2014 de eerste keurmerken uitreikt aan leveranciers van online administratieve diensten. Peter Veld, Directeur-Generaal van de Belastingdienst, overhandigt de keurmerken bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) in Amsterdam. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij deze feestelijke aangelegenheid.

Uitreiking Keurmerk Zeker-OnLine
Datum:
Vrijdag 26 september 2014
Tijd: 14.30 – 17.00 uur
Locatie: NBA, Amsterdam

Het keurmerk en de Stichting Zeker-OnLine zijn het resultaat van een nauwe samenwerking van accountants, ECP | Platform voor de Informatiesamenleving, Belastingdienst en een groep leveranciers van online boekhoudpakketten.

Het doel is de ondernemer meer zekerheid te bieden over de veiligheid en betrouwbaarheid van het online boekhoudpakket en de belanghebbenden (zoals accountants en administratiekantoren, de Belastingdienst en banken).

De keurmerkeisen bestrijken een breed terrein zoals veiligheid, betrouwbaarheid, functionaliteit, uitwisselbaarheid van gegevens en juridische aspecten als privacy en continuïteit.

Leveranciers van online administratieve diensten, Asperion, Reeleezee en Twinfield, hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om aan te tonen dat zij aan deze hoge kwaliteitseisen van het Keurmerk Zeker-OnLine voldoen, en met succes!

U kunt hier het voorlopige programma bekijken.

Aanmelden
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. U kunt zich aanmelden aan de rechterkant van deze website. Na aanmelding rekenen wij op uw komst.

Deelnemer worden van het keurmerk?

Wilt u voor 26 september nog deelnemer worden van de stichting, meld u dan aan via www.zeker-online.nl. U kunt dan de publiciteit rond het keurmerk meteen benutten.

Stichting Zeker-OnLine
In 2013 is een stichting opgericht met deelnemers en een onafhankelijk bestuur. Het bestuur verleent de keurmerken nadat op basis van een externe onafhankelijk audit is vastgesteld dat de dienst voldoet aan het normenkader. Meer informatie kunt u vinden op de website www.zeker-online.nl.

Wij zien u graag op 26 september!