Tweede kennissessie 'snel internet in buitengebieden'

Op donderdag 23 maart 2017 organiseren Gemeentelijk Platform Kabels en Leidingen (GPKL) en ECP, in samenwerking met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, een interactieve kennissessie over civieltechnische en beleidsmatige vraagstukken rondom de aanleg van breedband.

Tweede kennissessie ‘snel internet in buitengebieden’

Datum: 23 maart 2017 Tijd: 15.00 – 17.30 uur Locatie: Eindhoven Deze bijeenkomst is bedoeld voor beleidseconomische en civieltechnische ambtenaren uit lokale overheden en staat in het teken van de huidige ontwikkelingen rond de vraag ‘hoe verkrijgen we breedband in buitengebieden’. De organisatie heeft als doelstelling de civieltechnische en de beleidsmatige kant van deze vraag te belichten en ervaringsdeskundigen in een interactieve setting aan het woord te laten. De keynote spreker tijdens deze sessies is Jan Kruithof, bestuurslid van GPKL en tevens adviseur Kabels en Leidingen bij de gemeente Zwolle.

Programma

15.00 uur – Ontvangst met koffie & thee 15.15 uur – Introductie door Aldert de Jongste – projectleider Samen Snel Internet 15.25 uur – Keynote-spreker Jan Kruithof: hoe breng je bij aanleg breedband twee werelden vanuit beleid en techniek samen? Ervaringen, ook met betrekking tot leges, en toelichting ‘handreiking graafdieptes’. 16.10 uur – Naar de workshops met koffie en thee 17.15 uur – Plenaire samenvatting sessies 17.30 uur – Afsluiting met een drankje en mogelijkheid tot netwerken

Aanmelden

U kunt zich hier gratis aanmelden voor deze sessie. Mocht deze datum of locatie voor u niet uitkomen: een soortgelijke sessie vindt op 28 maart plaats in Utrecht. Heeft u vragen? Wij zijn te bereiken via samensnelinternet[@]ecp.nl.