Startup2scale-updag eHealth week

In juni is Nederland gastheer van de eHealth Week 2016-conferentie. Om dit niet ongezien voorbij te laten gaan, organiseert het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een themaweek. Deze staat geheel in het teken van eHealth. 7 juni de startup2scale-up dag, waarin alles in het teken zal staan van opschaling.

Nederland heeft een bloeiende startupsector, en veel ondernemers werken aan oplossingen voor de gezondheidszorg. Tijdens de startup2scale-up krijgen deze ondernemers hulp om hun ambities te realiseren, op te schalen en om hun activiteiten onder de aandacht te brengen bij financiers, gebruikers (burgers, patiënten, professionals, instellingen) en overheden. De focus ligt daarbij op oplossingen van ondernemers die bewezen meerwaarde hebben voor beoogde gebruikers en voor de gezondheidszorg als geheel en klaar zijn om de stap naar opschaling te maken.

Startup2scale-up dag
Datum: Dinsdag 7 juni 2016
Tijd: 8.30 – 17.30 uur
Locatie:
Marine Etablissement, Kattenburgerstraat 7 Amsterdam

Doelgroep

De startup2scale-up dag richt zich op Nederlandse startende ondernemers die hun oplossingen breder beschikbaar willen maken in Nederland en internationaal. De ondernemers zijn de starterfase al voorbij, de zogenaamde scale-ups. Ook richt de dag zich op buitenlandse ondernemers die Nederland als basis kiezen voor verdere groei en op potentiële financiers en gebruikers van de oplossingen. Het doel is om deze scale-ups te verbinden met financiers en gebruikers, hen praktische tips te geven en hun netwerk uit te breiden.

Er is tijdens de dag veel ruimte voor het verbinden van de deelnemers. Er is een speciaal match making programma onderdeel, waarbij vraag van scale-ups in verbinding komt met het aanbod van anderen, zoals instellingen, patiënten, financiers en overheden.

Programma

Bevestigde sprekers zijn onder meer Minister Edith Schippers, Secretaris-Generaal Erik Gerritsen, Joris Moolenaar (Karify), Anne-Miek Vroom (Stichting Ikone), Michel van Schaik (Rabobank)  en vele anderen. De laatste update van het programma en meer informatie is te vinden op www.startup2scaleup.eu.