Seminar Nieuwe Internetstandaarden

Al ruime tijd is er een nieuwe generatie internetstandaarden beschikbaar. Het is van belang om over te stappen op deze standaarden om uw website, e-mail en andere internetvoorzieningen veiliger en robuuster te maken. Inmiddels hebben verschillende overheden en bedrijven er al ervaring mee opgedaan.

ECP, Taskforce IPv6 en Forum Standaardisatie organiseren op donderdag 9 oktober een seminar om deze ervaringen met u te delen. De bijeenkomst  wordt georganiseerd met support van SIDN, ISOC.nl en het Ministerie van Economische Zaken.

Onder meer de volgende vragen komen tijdens het seminar aan bod.

  • Hoe implementeer ik IPv6 veilig voor mijn website en e-mail?
  • Hoe kan ik mijn domeinnaam beveiligen met DNSSEC? Hoe kan ik zelf domeinnamen van anderen valideren op DNSSEC?
  • Hoe kan DKIM voorkomen dat mijn domeinnaam wordt misbruikt voor phishing?

Aan het woord komen o.a.: Chris van ’t Hof (Tek Tok) als dagvoorzitter, Vint Cerf met een videoboodschap (grondlegger internet, Google) en Olaf Kolkman (chief Internet Technology Officer, Internet Society) als keynote.

Tijdens de bijeenkomst zijn er diverse workshops en kunt u zich opgeven voor een gratis speeddate met een consultant om te kijken hoe deze internetstandaarden bij uw organisatie geïmplementeerd kunnen worden.

Uiteraard is er tijdens en na de bijeenkomst voldoende gelegenheid om te netwerken.

Het volledige programma kunt u hier bekijken en de presentaties op deze website.

Seminar Nieuwe Internetstandaarden
Datum: Donderdag 9 oktober 2014
Tijd: 12.00-17.00 uur, met aansluitend een borrel
Locatie: 7AM te Den Haag 

Aanmelden
Vanwege het hoge aantal aanmeldingen is het helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor het seminar Nieuwe Internetstandaarden op donderdag 9 oktober.