Seminar “Datalekken binnen organisaties“

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) treedt per mei 2018 volledig in werking en dit gaat voor alle organisaties gelden. Als een van de eerste bedrijven op het gebied van gegevensbeveiliging is Reisswolf Europees marktleider, met meer dan 68 vestigingen in 27 landen. In Nederland heeft Reisswolf vernietigings- en archiefopslaglocaties in Heesch, Hengelo OV, Wognum en Scheemda. Het dienstenpakket omvat archief- en datavernietiging, archiefopslag en bij digitaliseringsprojecten zijn de wet- en regelgeving van de AVG in onze werkprocessen verweven. Reisswolf zal op deze dag een presentatie verzorgen over datalekken binnen organisaties, waarbij door interactie met de bezoekers een flinke dosis informatie gedeeld gaat worden. Naast de kennisoverdracht is ook het verbinden van informatieprofessionals (leden en potentiële leden) van belang. Er zal ruimschoots gelegenheid zijn na te praten en contacten te leggen tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Seminar “Datalekken binnen organisaties”

Datum: donderdag 30 november 2017 Tijd: 13.30u – 16.30u Locatie: Scheemda

Programma

Het programma bestaat uit twee delen. Ochtendprogramma 10.30 uur Inloop 11.00 uur Algemene Ledenvergadering 12.15 uur Lunch Middagprogramma 13.30 uur Seminar Reisswolf Datalekken binnen organisaties en rondleiding op de Reisswolf locatie te Scheemda 15.30 uur Netwerkborrel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het seminar (en de ALV) door een mail te sturen naar pr@nvba-info.nl. Neem voor meer informatie over dit unieke seminar contact op met het NVBA via: pr@nvba-info.nl. Bezoek ook de website voor meer informatie over het programma: www.nvba-info.nl.

Over het NVBA

Het NVBA (Netwerk voor Bedrijfsmatig Archiveren) is het netwerk voor de informatieprofessional, dat zich in 70 jaar heeft ontwikkeld tot een beroepsvereniging voor het hele gebied van documentaire informatievoorziening. Zij willen middels kennisoverdracht bedrijven inzichten geven hoe zij zicht kunnen voorbereiden op digitale transformatie. Bij digitale transformatie gaat het over zakelijke transformatie en de impact van (digitale) technologieën en de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen op mens, bedrijf en maatschappij.