Razendsnelle Online Cursus voor ondernemers - lancering 29 september

Om MKB’ers en ZZP’ers snel, simpel en doelgericht te ondersteunen met relevante ICT-toepassingen die hen digivaardig en digibewuster maken, ontwikkelt het programma Digivaardig & Digiveilig een ‘Hulpstructuur’. Deze Hulpstructuur bestaat uit een campagne waarin verschillende elementen zijn opgenomen; een DQ-test voor ondernemers, een praktische online e-mailcursus en bijbehorende webboeken als extra verdieping.

Bij de e-mailcursus ontvangt de ondernemer 18 keer een e-mail waarin een voor ondernemers belangrijk thema  is uitgewerkt. Hiermee kan iedereen zichzelf razendsnel bijscholen. Denk aan: zakelijk twitteren in 1 minuut, klanten winnen in 1 minuut en betere betalingen in 1 minuut. De gratis cursus bestaat uit e-mails met als afzender de bekende internetondernemer Ben Woldring, die tevens het gezicht van de campagne is. De belofte is dat de ondernemer in 1 minuut geïnspireerd is en meteen de juiste hulplijnen bij de hand heeft. Via links en webboeken kunnen lezers zich verder verdiepen. De mailtjes komen in een eigen gekozen frequentie in de mailbox van de ontvanger. Ook het startmoment van de reeks kan de ontvanger zelf bepalen.

De emailcursus wordt 29 september 2012 gelanceerd door Ben Woldring tijdens het Digitaal Festival in het stadhuis van Den Haag. Meer informatie over het festival vindt u op www.denhaag.nl/ict.

Organisaties die de e-mailcursus (gratis) als ‘extraatje’ willen aanbieden aan hun mkb-relaties en klanten kunnen contact opnemen met Digivaardig & Digiveilig via info@digivaardigdigiveilig.nl of 070-4190309 Joyce Martina/Rachel Peeters.