QIYNOTES LIVE

Maar waar ben je zélf?

Voor alles wat je doet op internet heb je een aparte digitale identiteit nodig met een gebruikersnaam
en wachtwoord. Dit leidt tot een enorme digitale sleutelbos. Hoe kunnen we hier nog wijs uit? En hoe weten we of onze gegevens veilig zijn? We hebben nauwelijks overzicht, laat staan inzicht.

Het is tijd voor Qiy (spreek uit: [key])!

De onafhankelijke Qiy Foundation werkt aan een nieuwe manier van omgaan met persoonlijke gegevens. De basis daarvoor is een afsprakenstelsel dat momenteel vorm krijgt in samenwerking met tal van publieke en private partijen. Het afsprakenstelsel biedt de spelregels voor een veilige en intelligente infrastructuur die mensen een persoonlijk domein biedt, waarmee ze overzicht, inzicht en controle kunnen krijgen over hun persoonlijke gegevens. Deze infrastructuur wordt het Qiy Trust Framework genoemd.

Qiy is een tegenbeweging op de wildgroei aan digitale data en voorkomt dat privacygevoelige gegevens van mensen gaan zwerven op internet. 

Jij in controle over jouw gegevens!

Laat je inspireren en informeren tijdens deze bijzon­ dere Haagse Qiy Notes Live sessie. We merken dat steeds meer personen en bedrijven interesse hebben in (het verhaal achter) Qiy.

Daarom organiseren Consumentenbond en ECP samen met de Qiy Foundation een speciale Qiy Notes Live sessie op het kantoor van de Consumentenbond in Den Haag. Sprekers zijn:

  • Bart Combee, directeur van de Consumentenbond,
  • Arie van Bellen, directeur van ECP,
  • Marcel van Galen, de oprichter van de Qiy Foundation.

Er zijn maximaal 150 plaatsen beschikbaar, dus het is raadzaam op tijd aan te melden.

Deze extra Qiy Notes Live begint donderdag 16 oktober om 15.30 uur ten huize van de Consumentenbond, Enthovenplein 1 in Den Haag. 

ECP is partner van Qiy Foundation.

Aanmelden

Aanmelden kan via de onderstaande link.

www.qiyfoundation.org/qnl-thehague/