Partnerbijeenkomst e-healthweek

E-health is niet meer weg te denken. Maar wat betekent het in de praktijk? Hoe maak je er zinvol gebruik van, of je nu zorg verleent of ontvangt? Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en ECP organiseren van 21 tot en met 27 januari 2017 de e-healthweek om aan deze vragen aandacht te schenken. Samen willen we zoveel mogelijk Nederlanders met e-health in contact brengen. Om dat te kunnen organiseren, hebben we uw hulp nodig.

Graag nodigen we u uit voor de eerste partnerbijeenkomst op donderdag 22 september. We presenteren de opzet van de e-healthweek, laten (potentiële) partners met elkaar kennismaken en ideeën uitwisselen voor mogelijke activiteiten. Uiteraard vergeten we daarbij niet te vermelden wat deelname aan de e-healthweek voor uw organisatie kan betekenen.

Partnerbijeenkomst e-healthweek
Datum: 22 september 2016
Tijdstip: 13.30 uur – 16.00 uur, met aansluitend een borrel
Locatie: Media Plaza Jaarbeurs, Utrecht

Iedereen kan meedoen aan de e-healthweek; zorginstellingen, leveranciers, initiatieven, onderwijsinstellingen, patiëntenplatformen of ouderenbonden door het hele land. Organisaties die willen laten zien wat e-health is en wat zij ermee doen. En vooral ook anderen willen laten ervaren hoe e-health werkt. Ook partijen die nog niet zo ver zijn en graag getrakteerd worden op een uitleg over e-health kunnen zich bij ons aanmelden. Wij kijken dan of een koppeling tussen partners kan worden gelegd.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via dit inschrijfformulier. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@ehealthweek.net. We hopen u op 22 september te mogen ontmoeten! Of later dit jaar als partner/organisator!