NL IGF terugkombijeenkomst

Vorige maand vond het Internet Governance Forum 2010 plaats in Vilnius. Nog voor dat deze workshop en andere ervaringen met het IGF 2010 bij iedereen op de achtergrond raken organiseren het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie en ECP-EPN een NL IGF terugkombijeenkomst op vrijdagochtend 12 november 2010. 

Vanuit verschillende terreinen wordt een terugkoppeling gegeven, zoals vanuit het bedrijfsleven, overheid en politiek. Daarnaast bekijken we graag met u de toekomst van het Forum in Nederland. Waarom is het belangrijk? Wat kunnen we er halen? Hoe bereiden we ons voor op het IGF 2011 in Kenia? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit Forum in Nederland meer aandacht krijgt?

NL IGF terugkombijeenkomst
vrijdag 12 november 2010
10.00-13.00 uur incl. lunch
Dudok te Den Haag

Wij zijn ervan overtuigd dat u een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het debat. Meld u nu aan voor dit seminar via het online inschrijfformulier.
Na aanmelding rekenen wij op uw komst. U ontvangt een week van tevoren een bevestiging.

IGF 2010
Van 14 tot en met 17 september jongstleden vond voor de vijfde keer het mondiale Internet Governance Forum (IGF) plaats, in Vilnius, Litouwen. Het ministerie van Economische Zaken, SIDN en ECP-EPN organiseerden daar een workshop waarin het belang van een publiek private samenwerking voor de aanpak van internetveiligheid/cybercrime centraal stond. Lees hier het verslag.