Nieuwe kijk op Privacy biedt businesskansen

02-07-2019 Voeg toe aan mijn agenda

In het kader van het Actieprogramma Privacy als Innovatiekans organiseert het PI.lab in samenwerking met ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en de aangesloten brancheverenigingen DDMA, Thuiswinkel.org en Nederland ICT, Community of Practitioners bijeenkomsten.

Tijdens de eerste Community of Practitioners bijeenkomst zullen de resultaten en ervaringen van de reeks workshops “Privacy als Innovatiekans” worden gedeeld. Welke benadering hebben we gebruikt om privacy innovatiekansen te identificeren? Hoe kan het RESPECT4U kader ondersteunen bij een verantwoorde omgang met persoonsgegevens? Hoe kun je tot een privacy propositie komen? Wat heeft een individuele deelnemer geleerd?

Ook willen we instrumenten de revue laten passeren die een privacy gerichte propositie ondersteunen. Aan het RESPECT4U kader zijn instrumenten en benaderingen gekoppeld die door marktpartijen worden aangeboden. Dit aanbod is opgezet om organisaties te helpen om op een juiste en succesvolle manier om te gaan met de verwerking van persoonsgegevens. Aan de hand van enkele use-cases bespreken we de mogelijkheden om tot betere diensten te komen met privacy als belangrijke businesswaarde.

Nieuwe kijk op Privacy biedt businesskansen
Datum: dinsdag 2 juli 2019
Tijd: 14.30 uur – 17.00 uur, met aansluitend een borrel
Locatie: Bleyenberg, Den Haag

Aanmelden

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. U kunt zich aanmelden via het aanmeld formulier hieronder. Na aanmelding rekenen  wij op uw komst.

Wij zien u graag op 21 mei 2019!

 Deelname formulierJa, ik wil uitgenodigd worden voor events en activiteiten die (mede) door ECP georganiseerd worden.

Terug naar agenda