Masterclass DMARC

Op dinsdag 21 april organiseert het Platform Internetstandaarden een masterclass over DMARC. DMARC is een sterk opkomende standaard die phishing/spoofing via e-mail tegengaat. Tijdens deze masterclass zal de Amerikaan Tim Draegen, die aan de basis stond van DMARC, u bijpraten over de ins en outs van deze beveiligingsstandaard.

We nodigen u hier van harte voor uit.

Masterclass DMARC
Datum: dinsdag 21 april
Tijdstip: 15 tot 17 uur (met aansluitend een borrel)
Locatie: 7AM, Buitenhof 47, Den Haag 

Aanmelden
Deelname is kosteloos. Het aantal deelnemers is beperkt. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina.

Wat is DMARC?
DMARC is een sterk opkomende standaard die phishing/spoofing via e-mail tegengaat. Zo biedt de standaard u de mogelijkheid om valse e-mails tegen te houden en rapportages daarover te ontvangen, zodat u snel op de hoogte bent van misbruik van uw e-mailadres. Ook in Nederland wordt DMARC steeds vaker toegepast en ondersteund door verschillende partijen.

Wat is Platform Internetstandaarden?
Het doel van het platform is om het gebruik van moderne internetstandaarden te stimuleren en daarmee het internet betrouwbaarder te maken voor iedereen. In het platform participeren de volgende partijen: DHPA, ECP, Forum Standaardisatie, Internet Society ORG, Internet Society NL, Ministerie van EZ, NCSC, NLnet, NLnet Labs, RIPE NCC, SIDN en SURFnet.

We zien u graag op 21 april 2015!