Lestival Digivaardig in de Zorg

Wil jij aan de slag met het verbeteren van de digitale vaardigheden in jouw zorgorganisatie? Tijdens het Lestival Digitale Vaardigheden op 25 november 2019 krijg je tips, handvatten en veel inspiratie voor een effectieve aanpak.

Tijdens het Lestival willen we je meenemen door de activiteiten van de coalitie Digivaardig in de zorg. Maar we willen vooral met je aan de slag gaan tijdens 9 praktijkgerichte workshops.
Dus wil je iets leren over: omgaan met laaggeletterdheid, bestrijden van faalangst, digitale competenties, de meest gemaakte fouten bij de uitrol van digitalisering, wat de docent kan doen om de digitale vaardigheden van de toekomstige zorgprofessional te verbeteren, effectief communiceren over digitale vaardigheden en hoe je jouw medewerkers stimuleert om  te werken aan hun digitale vaardigheden, meld je dan aan voor het lestival.
Het is ook een uitstekend moment om binnen dit innovatieve netwerk nieuwe contacten op te doen en bestaande contacten te onderhouden.

Programma
Het Lestival begint om 13.00 uur en duurt tot 16.30 met aansluitend een borrel. Bekijk hier het programma.
Elke deelnemer kan twee workshops volgen. Een overzicht van de workshops vind je hier. Je kiest op de dag zelf, bij binnenkomst, aan welke workshop je deelneemt, het is echter wel vol=vol.

Coalitie Digivaardig in de Zorg
Het Lestival is de vijfde werkconferentie van de coalitie Digivaardig in de zorg.
ECP heeft de coalitie Digivaardig in de Zorg in 2015 opgericht. Een bottom-up beweging waar mensen uit verschillende onderdelen van de zorg kennis uitwisselen en vooral gezamenlijk activiteiten vormgeven die de zorg meer digivaardig maken. De coalitie bestaat uit onder andere de volgende groepen: digivaardige patiënten, zorgmedewerkers, ICTers, leiders, docenten, HR-medewerkers, projectleiders en communicatieadviseurs.

‘Lestival’ Digivaardig in de Zorg
Datum: maandag 25 november 2019
Tijd: 12.30-17.30 uur, inclusief inloop en aansluitend een borrel
Locatie: Kontakt der Kontinenten in Soesterberg

Aanmelden
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. U kunt zich hieronder aanmelden
. Na aanmelding rekenen wij op uw komst.

Deze vijfde werkconferentie is een initiatief van Digivaardig in de Zorg

Digitalisering in de zorg

Zorg is misschien wel de belangrijkste sector van Nederland. Zorg gaat over mensen. Zorg speelt in ieders leven een belangrijke rol, van geboortezorg tot ouderenzorg, van de zorg voor onze kinderen, onszelf en voor onze ouders. Zo... + Meer over Digitalisering in de zorg