Kick-off Conference Commit2Data

In het kader van het nationale onderzoeks- en innovatieprogramma Commit2Data wordt op woensdag 19 april 2017 in de Amsterdam ArenA de conferentie ‘Creating Shared Value with Big Data’ georganiseerd. De conferentie is bedoeld voor wetenschappers en bedrijven die bezig zijn met data-innovaties en daarvoor elkaars samenwerking zoeken.

Kick-off Conference Commit2Data – ‘Creating Shared Value with Big Data’

Datum: Woensdag 19 april 2017 Tijd: vanaf 12.00 uur (inloop met lunch) Locatie: Innovation Centre, Amsterdam ArenA* *een van de big data hubs waar kennisinstellingen en bedrijfsleven werken aan use-cases op het gebied van veiligheid, energie en gezondheid.

Programma

12.00 – 13.00 uur        Inloop met lunch en gelegenheid demo’s te bezoeken 13.00 – 13.15 uur        Welkom door dagvoorzitter Arie van Bellen (directeur ECP | Platform voor de InformatieSamenleving) en introductie op Commit2Data door Boudewijn Haverkort (voorzitter Commit2Data) 13.15 – 13.45 uur        Keynote speech | Jaya Baloo, Chief Information Security Officer KPN 13.45 – 14.30 uur        Blok 1 met de parallelsessies Energy, Smart Industry, Life Sciences & Health en Data Handling & Analytics. Tijdens deze inhoudelijke sessies staan onderzoek, toepassingen en matchmaking centraal. 14.30 – 15.30 uur        Centrale ruimte | Bezoek aan demo’s, speeddaten met innovatieve onderzoekers en ondernemers en hands-on aan de slag met big data in het ArenA Innovation Centre 15.30 – 16.15 uur        Blok 2 met de parallelsessies Energy, Smart Industry, Life Sciences & Health en Data Handling & Analytics. 16.20 – 17.00 uur        Slotdebat onder leiding van Arie van Bellen over de kansen en uitdagingen waarmee we te maken krijgen in een data driven society. 17.00 – 18.00 uur        Borrel en gelegenheid demo’s te bezoeken

Videoverslag

Hieronder vindt u een terugblik op de conferentie.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Meer over Commit2Data Commit2Data is een meerjarig nationaal onderzoeks- en innovatieprogramma met als doel ondernemers en wetenschappers bij elkaar te brengen en op basis van publiek-private samenwerking nieuwe businessmodellen, kansen en mogelijkheden met big data te ontdekken. Commit2Data richt zich op specifieke toepassingsgebieden als, onder andere, Smart Industry, Energy, Health en Logistics. In Commit2Data werken partners als NWO, TNO, het Big Data Value Centre, het ministerie voor Economische Zaken en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving met elkaar samen. Het programma maakt deel uit van het overkoepelende dutch digital delta waar ook de Human Capital Agenda ICT onder valt. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor de Commit2Data Nieuwsbrief.