Joop Bautz Information Security Award

Op 14 oktober 2009 wordt wederom de Joop Bautz Information Security Award uitgereikt aan de beste scriptie op het gebied van Informatiebeveiliging. De jury hoopt dit jaar weer op een groot aanbod van scripties.

De verenigingen PvIB, ISACA, NOREA en ECP-EPN kennen al sinds 2001 een Award toe aan een student die de meest veelbelovende en actuele bijdrage heeft gepubliceerd binnen het vakgebied Informatiebeveiliging. Ook in 2009 wordt de Award uitgereikt tijdens het security-congres op 14 oktober 2009. De Award bestaat ondermeer uit een geldbedrag van €2.000,-. De prijs draagt de naam van de in 2000 overleden, pionier op het gebied van Informatiebeveiliging in Nederland, Joop Bautz.

De vakjury bestaat uit vertegenwoordigers vanuit de deelnemende vereniging. De juryleden zijn ervaren professionals, onafhankelijk en hebben jarenlang ervaring binnen het vakgebied informatiebeveiliging in de breedste zin. De jurering vindt plaat op basis van vooraf vastgestelde beoordelingscriteria.

Op de website www.jbisa.nl is aanvullende informatie te vinden over de beoordelingscriteria en inschrijven. Ook is via de website informatie op te vragen over voorgaande uitreikingen.

Weet je iemand (of jijzelf) die dit jaar een scriptie oplevert op het gebied van informatiebeveiliging, dan is deze Award wellicht een aanrader. Voor vragen kan je terecht bij secretariaat@jbisa.nl.