ECP Jaarfestival 2021

Datum: donderdag 11 november 2021

Op donderdag 11 november vond het ECP Jaarfestival 2021 plaats in de Fokker Terminal Den Haag én online met een interactief programma van debatten, sessies, workshops en netwerkgelegenheid. Met als thema digido’s en digidon’ts in de digitale samenleving geven we die dag vorm aan ontmoeting, kennis en inspiratie met een hybride programma.

Alle sessies terugkijken? Bekijk dan de terugblikpagina.

Over het thema

Terwijl de samenleving het afgelopen jaar tot stilstand kwam, raakte de digitalisering in een stroomversnelling. Dit heeft ons doen inzien dat we digitalisering hard nodig hebben, wat het ons oplevert en wat de keerzijde van deze stroomversnelling is. In deze digitale transitie, die nog in volle gang is, beweegt ECP zich als verbinder en aanjager van initiatieven die ervoor zorgen door te kunnen stromen naar een veerkrachtige digitale samenleving, waarin iedereen meedoet.

Samen met onze partners willen we met nieuwe energie actief richting geven aan de kwaliteit van onze snel groeiende digitale samenleving. Welke keuzes maken we en waar kunnen we gemeenschappelijk – bedrijven, overheden, kennisinstanties en maatschappelijke organisaties – doorpakken om de kansen van digitalisering op een verantwoorde wijze te benutten?

 

Festivalpartners